PIRITĂ

PIRITĂ

Pirita – Aur fals i se mai spune, deoarece este des confundată cu aurul. Este un mineral de culoare gri cu reflexe gălbui-arămii și verzui.

Pirita are valoare atât spirituală, cât și fizică. Ne ajută în meditație, dar are și un rol protector împotriva energiilor negative.

Amplifică perseverența, emană forță și autodeterminare. Este foarte bună pentru persoanele indecise și care nu își găsesc drumul în viață.

Este folosit în tratarea gastritei și a altor tulburări ale sistemului digestiv. Are efecte benefice pentru oase, plămâni, bronșită, astm. Pune la treabă și ficatul leneș.

Controlează procesele psihice și ne ajută să nu cădem în depresie.

Este o piatră bună în afaceri, atragand oportunități valoroase.

Este un modulator excelent al ambientului, fiind folosită și ca element de decor în cameră. 

Ne direcționează și ne susține în atingerea obiectivelor propuse, având efect energizant și amplificator al încrederii în sine!

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului pot fi realizate folosind reiki.