Meditația Reîntregirii Sufletului

Meditația Reîntregirii Sufletului

Sufletul este partea din noi ce ne conține misiunea, Darurile cu care am venit în această întrupare și toate programele pozitive care să ne susțină viața, devenirea și împlinirea.

El se fragmentează cu fiecare neiertare, cu fiecare lecție neînțeleasă și cu fiecare acțiune ce nu se aliniază la Binele Cel mai Înalt al tuturor celor implicați, respectiv tot ce cu lucrul, cu fapta sau cu gândul acționăm conștient sau inconștient în afara Planului Divin. 

Părți din sufletul nostru rămân captive, în viața aceasta și în alte vieți. Ele se cer readuse acasă, rănile vindecate, iertările împlinite. Pas cu pas, cu fiecare reîntregire, ne apropiem de Adevărul Divin pe care Sufletul nostru îl cunoaște și învățăm să trăim Viața însăși în pace, adevăr și armonie cu noi, cu lumea și cu Universul. 

Voce și grafică: Maria Cristina Călin | psiholog . Therapeutic Art Coach . Reiki Master 

Script-ul meditației este extras din cartea ”Integrarea sufletului” a maestrului Sal Rachele.

Vrei să ni te alături live? Pentru mai multe meditații ghidate, cursuri și seminarii alături de oameni care au ales calea evoluției personale, te așteptăm la Lead Your Life – Centru de Dezvoltare Personală cu programe online și offline.

Pentru siguranța ta, nu asculta această meditație când ești la volan sau operezi utilaje grele.