ARAGONIT

ARAGONIT

Aragonit este piatra vindecătoare care ne menține într-o strânsă legatură și armonie cu Mama Pământ.

Este alb, galben, auriu, verde, albastru, brun sau roz.

Aragonitul încurajează conservarea și reciclarea, reducând stresul geopatic. Datorită capacității sale de a centra și capta energiile fizice, este util în timpul perioadelor de stres. 

În plan psihologic, aragonitul ne învață răbdarea, acceptarea și combate hipersensibilitatea.

Este recomandat celor care cer prea mult de la ei.

În plan mental, încurajează concentrarea asupra acțiunilor în curs, conferă suplețe și toleranță minții, ajută la descoperirea cauzelor diverselor probleme.

În plan spiritual, aragonitul consolidează dezvoltarea spirituală dincolo de control.

Calmant și centrator, restabilește echilibrul și pregătește pentru meditație, prin creșterea vibrațiilor la un nivel superior.

În plan fizic, are mai multe efecte tămăduitoare printre care: încălzirea extremităților (stimulează circulația periferică), tratarea celor care suferă de afecțiuni circulatorii, tratarea oaselor; facilitează absorbția calciului, susține elasticitatea discurilor intervertebrale, atenuează durerea.

Calmează agitația nocturnă și spasmele musculare, fortifică sistemul imunitar și normalizează procesele prea accelerate.

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului este recomandat a fi realizată folosind reiki.

Dacă îl utilizați în terapie, este necesară curățarea după fiecare sesiune de terapie.