RODOCROZIT

RODOCROZIT

RODOCROZITUL, roșu/roz cu striații albe, este o piatră de o frumusețe imposibil de descris în cuvinte. În Argentina poartă denumirea de „trandafirul incașilor”.

Este o piatră veselă și stimulantă care favorizează elanul individual și ne aduce în viață dinamism, entuziasm și spontaneitate.

Rodocrozitul este o piatră a iubirii adevărate și intense, cu efecte deosebite asupra psihicului uman și mai ales asupra traumelor de natură afectivă.

Îmblânzește inima și conferă iubire și compasiune.

Este indicată și artiștilor recunoscuți sau în devenire, stimulând inspirația și inventivitatea.

În corpul fizic acționează asupra migrenelor și a elasticității capilalelor. Este un activator al sistemului circulator, fiind recomandat și in probleme respiratorii (astm) și oculare.

Este recomandată copiilor cu probleme respiratorii, precum și în cazul complicațiilor la nivelul ficatului (toxicitate, furie), bolilor de picioare și sciatică.

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului pot fi realizate deopotrivă folosind reiki.