CUARȚ ROZ

CUARȚ ROZ

Cuartul roz este un cristal diafan, o piatră adâncă dar fină, pe care o găsim în nuanțe de la roz pal la roz-roșu!

Este o piatră a dragostei, a armoniei și a fidelității. Supranumită „piatra iubirii necondiționate” , fiind un simbol străvechi al iubirii și al frumuseții, cuarțul roz este recomandat celor care suferă din dragoste (sau din lipsa ei).

Aduce în viața noastră căldură și stare de bine. Fortifică și echilibrează inima și sistemul circulator (chakra a patra – a inimii).

Poate ușura problemele pulmonare, însănătoșește rinichii și glandele suprarenale. Amplifică feritilitatea, elimină anxietatea și diminuează efectele oboselii fizice, psihice sau mentale.

Printre multe alte beneficii mai enumerăm: reducerea stresului, furiei, resentimentelor, eșecului, geloziei, vinovăției.

Ajută la exprimarea emoțiilor, înlătură gândurile și energiile negative; stimulează talentele artistice; protejează îndrăgostiții, copiii și părinții…

În concluzie, cine vrea să atragă în aura sa energia infinită a iubirii este invitat să aducă în viața sa cuarțul roz.

Purifică și deschide inima pe toate planurile, induce o vindecare interioară profundă și dragostea de sine.

Excelent în caz de traume sau crize. Se plasează lângă pat sau în colțul relațiilor pentru  atragerea jumătății noastre. Restabilește încrederea și armonia în relațiile existente. Absoarbe cu blândețe energia negativă și o înlocuiește cu vibrații afectuoase. Întărește afirmațiile pozitive.

Eliberează emoțiile neexprimate și supărarea, calmează durerea interiorizată și vindecă carențele afective. Ne învață iubirea și iertarea de sine.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului este recomandat a fi realizată folosind reiki.

Dacă îl utilizați în terapie, este necesară curățarea după fiecare sesiune de terapie.