OPAL

OPAL

Este un mineral amorf de excepție, care are în compoziție un procent ridicat de apă. Sunt foarte rare și de aceea nu se exploatează pe scară largă.

Considerată o piatră a artiștilor,  scoate la iveală talentele ascuse ale omului.

Se crede că opalele sunt în masură să trateze depresia și că ajută purtatorul să găsească dragostea adevarată și reală.

Este o piatră recomandată celor care doresc să se calmeze și să se liniștească, celor care urmăresc să-și descopere latura creativă și să o manifeste.

Poate fi de folos și în practica meditației.

Este util în cazurile de melancolie, indiferență, scepticism, apatie. Atât montată într-o bijuterie, cât și în mediul ambiental.

Stimulează creativitatea, inteligența emoțională, vitalitatea și schimbările pozitive. Se mai spune dintotdeauna că oferă celor care îl poartă o intuiție crescută și chiar darul profeției.

Aduce bani, succes, noroc, fericire, dragoste, speranță, protecție, pace.

Se recomandă în afecțiuni oculare: conjuctivită, glaucom, cataractă și miopie.

NU se recomandă celor cu hipersensibilitate și excitabilitate necontrolată.

Fără îndoială este un amplificator al gândurilor!

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră! Atenție însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți!

Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

Dupa achiziționare, puneți cristalul într-un flux de apă curată (un râu de munte ar fi perfect, însă merge și în jetul de la chiuvetă), cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă.  La fel de bine este să-l curățați folosind energie reiki, dacă sunteți un practicant.

După curățare, îl țineți între palme și îi transmiteți în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Opalul este o piatră ce are nevoie de apă pentru a se simți bine și pentru aceasta, o data pe lună este necesar a fi ținut pentru 1 sau 3 zile imersat în apă, într-un vas de sticlă, astfel încât apa să acopere integral cristalul. Veți vedea că la final, cristalul capătă strălucire, finețe și viață.

Energizarea opalului se face cu energia Lunii. Așezați-l în lumina astrului nopții în perioadele cu lună plină.

Feriți opalul de sare sau soluții saline. Folosiți pentru curățarea lui energetică doar reiki sau apă curgătoare! Este un cristal sensibil nu doar ca energie, dar și structural. Este eminamente yin, deci are nevoie de toată delicatețea dumneavoastră!