CUARȚ TURMALINAT

CUARȚ TURMALINAT

Cuarț turmalinat –  La prima vedere un cuarț ca oricare altul, dar rețeaua de fire fine te duce într-o altă dimensiune. Norii de turmalină captați în cristal te duc cu gândul la încrengătura din calea ta în acestă viață. O poartă deschisă spre dimensiunile cele mai profunde ale vieții tale, pentru a te ajuta să le înțelegi și să le accepți ca atare, să te găsești tu, cel perfect în propia-ți imperfecțiune.

Turmalina prinsă în adâncul cuarțului sugerează lucrurile ascunse din viața ta pe care trebuie să le recunoști și să încerci să la dai un rost. Această piatră te va ajuta să înțelegi totul în profunzime, să le dai un sens și să descoperi, peste timp, că ești unic în felul tău exact prin acele lucruri mărunte și speciale.

E o piatră a concentrării pe detaliu, a depășirii obstacolelor mărunte, a situațiilor încurcate care vor fi trecute cu succes.

Simți că viata ta e o încrengătură din care nu mai știi să ieși? Acest cuarț te va ajuta să le așezi pe toate la locul potrivit și să-ți trăiești viața cu bucurie și optimism. În  fond, nimic nu e ceea ce  pare! La fel și cuarțul turmalinat…

Combină proprietățile cuarțului cu cele ale turmalinei. Piatră de ancorare eficace, întărește câmpul energetic împotriva invaziei exterioare și respinge influențele înconjurătoare nocive.

Distruge tiparele închistate și eliberează tensiunile la toate nivelurile. Armonizează elementele și polaritățile contrare, transformă gândurile și energiile negative într-unele pozitive.

În plan psihologic, ajută la integrarea și vindecarea energiilor-fantomă, neutralizând tendințele autodistructive. Rezolvă în mod eficace problemele.

Armonizează meridianele, corpurile subtile și chakrele.

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului este recomandat a fi realizată folosind reiki.

Dacă îl utilizați în terapie, este necesară curățarea după fiecare sesiune de terapie.