CRISTAL DE STÂNCĂ

CRISTAL DE STÂNCĂ

Cristalul de stâncă (cuarțul) este denumit și „regele cristalelor” întrucât este cel mai puternic vindecător și amplificator de energie de pe pământ.

Prezența lui purifică și energizează organele și corpurile subtile ale omului. Poate fi folosit în orice scop, deoarece în el vibrează energia luminii albe care conține toate celelalte culori!

Este „sarea pământului” și este cel puțin la fel de bătrân ca și minunata noastră Planetă!

Este un purificator subtil al sufletului, îmbinând armonios dimensiunile fizice cu cele mentale. Favorizează concentrarea, amplifică memoria și stimulează sistemul imunitar echilibrând întreg corpul.

Armonizează toate chakra-ele. Este cel mai mare amplificator de câmp energetic! Revitalizează organismul, neutralizează radiațiile nocive și tratează afecțiunile stomacului și ale inimii.

Scoate în evidență abilitățile psihice și pune în acord individul cu scopul său spiritual.

Favorizează concentrarea și deblochează memoria. Este indicat a fi folosit în meditație!

Atlantida și Stiința cristalelor

În cartea Romance of Atlantis (=Povestea Atlantidei), Taylor Caldwell a scris la vârsta de 12 ani despre folosirea cristalelor pentru întinerire, pentru menţinerea în viaţă timp de sute de ani.

Ruth Montgomery vorbeşte în The World Before (Lumea care a fost) despre folosirea cristalelor în Atlantida şi Lemuria.

 • Maşinile erau puse în funcţiune cu puterea minţii, cu ajutorul cristalelor.
 • Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solară într-o formă de electricitate
 • Frumoase şi puternice temple de vindecare au umplut ţinutul. Aici combinarea energiilor luminii, culorii, sunetului, magnetismului şi gândului erau canalizate prin cristale pentru a face vindecări miraculoase.
 • Nimic nu era imposibil deoarece cristalele i-au dat omului dominaţia asupra tiparelor creaţiei. Aceşti oameni erau ca zeii.

Unii dintre atlanți au denaturat marea forţă pozitivă a cristalelor. Puterea lor a fost folosită ca să distrugă şi să înrobească. Uriaşele energii eliberate au provocat dezechilibrul pământului. Un cutremur puternic a dus la distrugerea Atlantidei.

Teoria conform căreia o parte din populația Atlantidei s-ar fi salvat și a migrat în diverse colțuri ale lumii nu este nouă.

 • Textele aztece vorbesc despre un zeu de rasă albă, venit din est și cu barbă. Acesta a sosit în comunitatea lor pentru a-i învăța tainele lumii.
 • Există o asemănare frapantă între piramidele din Egipt și cele din Mexic. Par a fi făcute de același creator.
 • Mumiile egiptene și cele incașe sunt făcute după aceleași tehnici și metode.
 • Preoții hinduși aveau cunoștințe despre ceea ce a fost civilizația atlanţilor.
Egiptul antic – atlant?

Câţiva supravieţuitori au dus cristalele în alte ţinuturi; în Egipt, au construit o piramidă înaltă, folosind cristalele la ridicarea şi amplasarea blocurilor masive.

Ei au folosit energia similară laserului pentru a tăia şi îmbina piatra atât de precis încât o hârtie îndoită nu poate pătrunde printre blocuri de piatră care cântăresc tone.

Au construit baza din granit, ştiind că greutatea pietrelor de deasupra va comprima cuarţul din el, obţinând un câmp energetic pe care l-au folosit apoi la vindecare, întinerire şi ceremonii religioase. Au acoperit cu gresie şi calcedonie pentru a obţine un rezonator; deasupra au pus un cuarţ pur. Cu acest transmiţător gigantic au putut menţine o comunicare limitată cu prietenii din Pleiade sau alte sisteme stelare.

Cuarţul în era noastră

Ceasul electronic

Primul procesor de date

Primul computer

Primul zbor pe Lună

SIM-ul

Nanotehnologia

Tehnologia 5D – Superman Memory – date codate in 5 dimensiuni, folosind scriere laser in femtosecunde.

2016 – Universitatea Southampton,  Marea Britanie

360 ​​terabyte pe o singură bucată de cuarț. Datele sunt extrem de stabile: ar putea dura până la 13,8 miliarde de ani la temperaturi de până la 350 grade Fahrenheit (190 C).

În acest timp, Știința cristalelor se lasă revelată din nou, deodată probabil cu învățarea lecțiilor și echilibrarea karmei atlanților din experiența distrugerii Atlantidei. Și la baza acestei științe stă “cristalul maestru” – cuarțul.

În cristaloterapie întâlnim Cuarțul (cristalul de stâncă) utilizat singur sau împreună cu alte cristale. Formele uzuale:

 • Cristale Brute
 • Geode, clustere
 • Vârfuri Isis
 • Baghete
 • Sfere
 • Piramide
 • Obeliscuri
 • Pietre plate
PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului este recomandat a fi realizată folosind reiki.

Dacă îl utilizați în terapie, este necesară curățarea după fiecare sesiune de terapie.