AVENTURIN

AVENTURIN

Aventurinul – varietate de cuarț ce aduce prosperitate. Formează o rețea de protecție împotriva stresului geopatic în jurul grădinilor și caselor, absoarbe ceața electromagnetică și protejează împotriva nocivității din mediul înconjurător.

Cea mai cunoascută culoare a acestui cuarț este verde, dar poate fi albastru, orange, roșu, brun.

Conform tradiției vechi chineze aventurinul elimină impuritățile din aură și din subconștient. 

Menține o vibrație asemănătoare cu a inimii și a respirației, motiv pentru care ziua devine un releu al energiei solare, aducând vitalitate, iar noaptea reflectă energiile Lunii, eliminând impuritățile.

Este recomandată în cazuri de dezechilibre și insomnie.

Ne ajută să ne învingem teama de bătrânețe, transmițându-ne liniștea, pacea și armonia vieții.

Aventurinul este piatra norocului și a sperantei.

Ne protejează împotriva energiilor negative, are efect curativ pentru: plămâni, inimă, sistemul urogenital, ochi, piele, musculatură, circulația sangvină. 

Recomandat celor  care muncesc în aglomerație!

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră!

Atentie însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți! Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

După achiziționare și din timp în timp ulterior, puneți cristalul în sare de mare, sare de Himalaya sau sare grunjoasă, într-un bol de sticlă sau un vas de lemn, cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă, și lăsați-l 3 zile (număr impar, între 3 și 7 zile).

Energizarea se face expunând cristalul la lumina naturală a Soarelui (nu la lumină directă) o zi, după care îl țineți între palme și îi transmiteți  în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), dându-i în grijă obiectivul dumneavoastră, mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului este recomandat a fi realizată folosind reiki.

Dacă îl utilizați în terapie, este necesară curățarea după fiecare sesiune de terapie.