ANGELIT

ANGELIT

Angelitul a fost descoperit prima oară în anii 1700 de un preot iezuit. 

O piatră a constiintei, o piatra a Noii Ere, a Erei Vărsătorului. Sprijină protecția din partea îngerilor ocrotitori, fiind un excelent comunicator cu Regatele angelice.

Este un mineral opac, semisticlos, de culoare bleu-pal sau gri-bleu. Mai este cunoscut și sub numele de Anhidrit. Are duritate – 3,5 (din 10), fiind un mineral din aceeași clasă cu gipsul.

Este o piatră relativ grea și relativ rece.

Element asociat – Aerul. Chakre: 5,6,7.

Angelitul – intră deja într-o lume de deasupra preocupărilor primare ale individului. Deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele fizice.

Conferă somn liniștit cu vise spirituale, calmează, înlătură emoțiile negative și deschide spre domenii noi de descoperit.

Este recomandat oricăror scopuri patronate de Jupiter: călătorii, realizare socio-profesională, bunăstare, succes, noroc, șansă, bogăție (financiara și spirituală deopotrivă), spiritualitate, cunoaștere, elevare spirituală, vocație, atingerea marilor țeluri, optimism, bucurie de a trăi, ascensiune, dreptate, și de Uranus: explorare de noi direcții, planuri de viitor, succes, expansiunea conștiinței, schimbare pozitivă, revoluție personală, îndrăzneala de a porni pe căi nebătătorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie.

Deschide calea spre viitor și spre împlinirea personală.

Încurajează spre exprimarea personalității în libertate deplină, fără limite, și spre aprofundarea unei forme superioare de cunoaștere: spiritualitate, astrologie, cultură, religie, filozofie, educație.

Protejează împotriva monotoniei, a plafonării, a limitării orizonturilor, a ghinionului și energiilor negative.

Mesajul angelitului: deschide-ți mintea, fii liber să te exprimi, extinde-te, caută, explorează, fii original și creativ!

Sprijină purtătorul în perioadele de tranziție, amplifică percepția, vigilența, atenția, voința, încrederea, bunătatea și sensibilitatea.

Ajută la ascensiunea spre vibrații înalte, călătorii extracorporale, la acceptarea adevărului, acceptarea lucrurilor care nu pot fi schimbate, inclusiv a propriei căi în viață, acceptarea viitorului și desprindere de trecut.

Facilitează comunicarea cu îngerii, sprijină vindecarea vieților anterioare și echilibrarea karmică.

Se recomandă pentru meditație, rugăciune. Se recomandă a fi purtată de oricine, inclusiv de către copii – pentru legătura cu îngerul protector. Conferă pace, fraternitate, liniște și compasiune.

Din punct de vedere general, Angelitul atenuează durerea, stimulează vindecarea, chemând deasupra bolnavului grația divină și deblochează meridianele energetice.

Specific – este benefic  pentru inflamațiile în gât, insolații, balonare, retenție de fluide, pentru tiroidă, paratiroide, vasele sanguine, plămâni, brațe.  Echilibrează fluidele corporale, are acțiune diuretică și este util în controlul greutății.

Recomandat terapeuților, pe de o parte pentru a-i ajuta în activitatea lor de vindecare, cât și pentru a-i proteja de energiile acumulate în terapii.

Recomandat celor care întâmpină greutăți în studiul matematicii și a altor științe exacte, celor ce vor să învețe astrologia.

Stimulează comunicarea telepatică și de aceea ar fi bine ca două persoane aflate la distanță una de cealaltă să poarte fiecare la ele un angelit pentru a menține comunicarea.

E bine să țineți un angelit în camera copilului, în ghiozdan, în gentuța de grădiniță, pentru a avea îngerul protector permanent lângă el.

În timpul curei de slăbire și mai ales după o cură de slăbire, e bine să purtați mereu un angelit la dumneavoastră. Va preveni excesele!

PURIFICARE ȘI ENERGIZARE

Cristalul ales este cristalul dumneavoastră! Este prietenul dumneavoastră! Atenție însă: este un amplificator de energie, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atenți la ce gândiți, ce simțiți, ce emiteți!

Orice gând de bucurie, simțire sufletească, orice cuvânt de adevăr sunt amplificate! Dar și altfel de gânduri…

Dupa achiziționare, puneți cristalul într-un flux de apă curată (un râu de munte ar fi perfect, însă merge și în jetul de la chiuvetă), cu intenția de a se curăța de orice fel de energie negativă. 

După curățare, îl țineți între palme și îi transmiteți în ce anume doriți să vă ajute (vindecare, protecție etc), mulțumindu-i pentru ajutor și pentru asistența către Binele dumneavoastră cel Mai Înalt!

Curățarea, energizarea și programarea cristalului este recomandabil a fi realizate folosind reiki.

Dacă utilizați cristalul în terapie, curățarea acestuia trebuie făcută după fiecare utilizare!