Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Scoala 5 Elemente

Vizitatorule, fii binevenit!

Si te intampin prin a-ti spune ca ESTI DEJA PERFECT! Nu, nu-i o afirmatie goala ci este ceea ce STIU ca esti.

Tu iti dai seama de asta?

Poate te intrebi, atunci cu ce rost am creat acest spatiu „5 Elemente” care se mai numeste si scoala?

Ei bine, rostul nostru este sa te ajutam sa-ti constientizezi  perfectiunea, sa-ti descoperi  valoarea si sensul, dar mai ales sa gasesti calea SA TE TRAIESTI, sa-ti creezi viata pe care o meriti. Aceasta este misiunea pe care cu drag si pasiune ne-am ales-o.

Este nevoie acum de astfel de proiect? DA! Este nevoie. De ce? Pentru ca asa cum este azi societatea, tindem sa traim vietile altora, pentru scopurile altora, mai putin pentru sine. Iar asta aduce tristete, dezechilibre si boli…

Ce ne-am propus sa-ti oferim in aceasta scoala non-formala?

Nu neaparat informatii unice, insa bine structurate si… asamblate UNIC, intr-un principiu pe cat de ancestral pe atat de simplu: 5 Elemente. Pentru ca fiecare le continem deja. Pentru ca ele exista in jurul nostru si in noi deopotriva si au forta inepuizabila. Este suficient doar sa ne re-amintim, sa ne hranim din ele, ca Universul intreg sa conspire la desavarsirea noastra ca Oameni.

Ce NU vei gasi in scoala 5 Elemente?

Ei bine… nu vei gasi o „institutie” cu un „corp profesoral” aferent si nici vreo cladire maiestuoasa cu un bust la intrare. Aici, gasesti o comunitate vesela , energica  si orientata catre succes ce te asteapta cu bratele deschise. Aici, cursurile si conferintele, seminariile si atelierele de lucru sunt create si livrate de… oameni. Oameni mai mult sau mai putin obisnuiti. Oameni ca tine, care au trait experiente de viata si profesionale si care vin sa impartaseasca cu tine din ele.

Nu avem catedre si nici macar banci, pentru ca nu avem nevoie de ele… Te primim cu caldura in suflet in spatii de lucru (inchise sau in aer liber) in care TU esti centrul atentiei.

Si pentru ca este simplu principiul nostru, te invit sa consulti zona Cursuri pentru a descoperi ce sunt … Pamant, Apa, Foc, Aer si Spirit.

Te asteptam sa ne fii alaturi in Evenimentele noastre, sa te explorezi si sa te re-descoperi, sa te relaxezi sau sa te hranesti  cu Articolele noastre, sa visezi si sa-ti aduci visul aproape in Lumea cristalelor, sa adaugi vietii tale aroma, culoare, forta si zambet.

Daca iti place ideea si iti doresti sa fii la curent cu noutatile 5 Elemente te poti abona aici. Ne gasesti si pe Fb.

Daca vrei sa investesti, incepe cu tine! Nu astepta sa o faca altii.

TRAIESTE-TE cu adevarat, Vizitatorule! Incepe ACUM.

 

5 Elemente

Facebook
Twitter
Pinterest