Workshop De Feminitate

24 august 2019

10.00

Lead Your Life - Centru de dezvoltare personala

În Creație, Femeii i s-a încredințat binecuvântarea și responsabilitatea de a da VIAȚA și de a o susține în nenumăratele ei forme. Este vremea ca minunata creatură numită Femeie să-și cunoască și să-și manifeste feminitatea în cele mai frumoase și puternice moduri.

Acest workshop este o Călătorie a Femeii către Centrul Ei, ghidată cu grijă, compasiune și iubire. Vom aduce vindecare, forță și iubire feminității noastre, pentru a le putea apoi integra în cel mai practic mod în realitatea de zi cu zi.

Repere pe care le vom parcurge în cele 2 zile de workshop:

  1. Vei afla care sunt cele 4 Arhetipuri și energia specifică fiecăruia dintre ele. Cum îl recunoaștem, când și în ce fel folosim optim energia/vibrația lui.
  2. Ce element (apa, aer, foc, pamânt, eter) și ce fază a Lunii susține fiecare Arhetip.
  3. Meditații de conectare la energia Arhetipului.
  4. Identificarea modurilor în care energia Arhetipului este prezentă în viața ta de zi cu zi; care este unicitatea ta; modalități de accesare și integrare a energiei arhetipale.
  5. Care sunt activitățile și atributele care contribuie la echilibrarea energiei Yin.

Când? 24 – 25 august

Unde? Târgoviște, Centrul de dezvoltare personală Lead Your Life

Este momentul să ne modelăm viitorul cunoscându-ne pe noi, conștientizând darurile și binecuvântările Divine. Iubirea e Putere, iar Femeia este clădită din iubire tocmai ca prin iubirea ei să onoreze Viața. Femeia are 3 nivele forte de iubire pe care le poate experimenta și dărui, 3 poli ce pot funcționa armonic și sinergic – iubirea din pântec, senzuală și născătoare de viață, iubirea inimii, necondiționată și compasională și iubirea de la nivel mental pe care o numim… strategie, intuiție sau inspirașie. Fiecare femeie are acest potential. Tu cât conștientizezi și cât îți folosești aceste daruri din naștere?

Suntem fiicele Lunii și ale Mamei Pământ și fericirea și sănătatea nu ne pot însoți decât Onorând ceea ce suntem. Cât de des trăim cu adevărat esența noastră?

De ce ai alege să participi la acest workshop? Poate…

& Pentru că vrei să-ți fie ție mai bine și vrei asta și celor din jurul tău?

& Pentru că dacă-ți dorești o carieră este bine să cunoști Războinica din tine, dacă îți dorești o relatie de cuplu este bine să-ți cunoști Seducătoarea, la fel cum pentru a avea o familie fericită te vei simți confortabil în energia Păstrătoarei Focului?

& Pentru că ai vrea să trăiești o viață mai frumoasă sau mai împlinită decât a femeilor prin care ești aici – mama, bunicile, străbunicile?

& Pentru că te-ai gândit că a fi femeie este o bucurie fără seamăn și este ceva ce se poate învăța?

& Pentru că îți asumi rolul bărbatului adesea și nu știi de ce?

Te astept în acest workshop să îți extinzi cunoașterea și să știi să-ți planifici activitățile ținând cont de energiile universale, astfel profitând de „oportunități” în loc să consumi inutil timp și energie. Să curgi elegant prin viață în loc să te războiești cu tine și cu lumea.

Dacă nu mă cunoști personal încă, sunt Teodora Gabriela Călin – life & business leadership coach, trainer și speaker certificat John Maxwell, maestru și practicant Reiki și MunayKi, binecuvântată de a fi femeie în această viață.

Te invit cu iubire, putere și vitalitate în acest cerc de feminitate să aflăm și să ne aflăm, să trezim Zeița Interioară ce așteaptă atenția noastră.

Rezervă-ți loc prin:
– formular, AICI
– sms sau apel la 0745.117.043 – Teodora Gabriela Călin
Rezervările vor fi confirmate în limita locurilor disponibile. Nu întârzia să iei decizia, dacă simți că acest workshop este pentru tine! Dacă tu nu pui preț pe ceea ce îți dorești, nu te aștepta ca alții să o facă! Așează-te în centrul vieții tale!

Fii, Zeiță!


Trimite prin email Trimite prin email

Facebook
Twitter
Pinterest