background image

24 august 2019

10.00

Lead Your Life - Centru de dezvoltare personala

Workshop De Feminitate

În Creație, Femeii i s-a încredințat binecuvântarea și responsabilitatea de a da VIAȚA și de a o susține în nenumăratele ei forme. Este vremea ca minunata creatură numită Femeie să-și cunoască și să-și manifeste feminitatea în cele mai frumoase și puternice moduri.

Acest workshop este o Călătorie a Femeii către Centrul Ei, ghidată cu grijă, compasiune și iubire. Vom aduce vindecare, forță și iubire feminității noastre, pentru a le putea apoi integra în cel mai practic mod în realitatea de zi cu zi.

Repere pe care le vom parcurge în cele 2 zile de workshop:

  1. Vei afla care sunt cele 4 Arhetipuri și energia specifică fiecăruia dintre ele. Cum îl recunoaștem, când și în ce fel folosim optim energia/vibrația lui.
  2. Ce element (apa, aer, foc, pamânt, eter) și ce fază a Lunii susține fiecare Arhetip.
  3. Meditații de conectare la energia Arhetipului.
  4. Identificarea modurilor în care energia Arhetipului este prezentă în viața ta de zi cu zi; care este unicitatea ta; modalități de accesare și integrare a energiei arhetipale.
  5. Care sunt activitățile și atributele care contribuie la echilibrarea energiei Yin.

Când? 24 – 25 august

Unde? Târgoviște, Centrul de dezvoltare personală Lead Your Life

Este momentul să ne modelăm viitorul cunoscându-ne pe noi, conștientizând darurile și binecuvântările Divine. Iubirea e Putere, iar Femeia este clădită din iubire tocmai ca prin iubirea ei să onoreze Viața. Femeia are 3 nivele forte de iubire pe care le poate experimenta și dărui, 3 poli ce pot funcționa armonic și sinergic – iubirea din pântec, senzuală și născătoare de viață, iubirea inimii, necondiționată și compasională și iubirea de la nivel mental pe care o numim… strategie, intuiție sau inspirașie. Fiecare femeie are acest potential. Tu cât conștientizezi și cât îți folosești aceste daruri din naștere?

Suntem fiicele Lunii și ale Mamei Pământ și fericirea și sănătatea nu ne pot însoți decât Onorând ceea ce suntem. Cât de des trăim cu adevărat esența noastră?

De ce ai alege să participi la acest workshop? Poate…

& Pentru că vrei să-ți fie ție mai bine și vrei asta și celor din jurul tău?

& Pentru că dacă-ți dorești o carieră este bine să cunoști Războinica din tine, dacă îți dorești o relatie de cuplu este bine să-ți cunoști Seducătoarea, la fel cum pentru a avea o familie fericită te vei simți confortabil în energia Păstrătoarei Focului?

& Pentru că ai vrea să trăiești o viață mai frumoasă sau mai împlinită decât a femeilor prin care ești aici – mama, bunicile, străbunicile?

& Pentru că te-ai gândit că a fi femeie este o bucurie fără seamăn și este ceva ce se poate învăța?

& Pentru că îți asumi rolul bărbatului adesea și nu știi de ce?

Te astept în acest workshop să îți extinzi cunoașterea și să știi să-ți planifici activitățile ținând cont de energiile universale, astfel profitând de „oportunități” în loc să consumi inutil timp și energie. Să curgi elegant prin viață în loc să te războiești cu tine și cu lumea.

Dacă nu mă cunoști personal încă, sunt Teodora Gabriela Călin – life & business leadership coach, trainer și speaker certificat John Maxwell, maestru și practicant Reiki și MunayKi, binecuvântată de a fi femeie în această viață.

Te invit cu iubire, putere și vitalitate în acest cerc de feminitate să aflăm și să ne aflăm, să trezim Zeița Interioară ce așteaptă atenția noastră.

Rezervă-ți loc prin:
– formular, AICI
– sms sau apel la 0745.117.043 – Teodora Gabriela Călin
Rezervările vor fi confirmate în limita locurilor disponibile. Nu întârzia să iei decizia, dacă simți că acest workshop este pentru tine! Dacă tu nu pui preț pe ceea ce îți dorești, nu te aștepta ca alții să o facă! Așează-te în centrul vieții tale!

Fii, Zeiță!

17 august 2019

10.00 - 12.00

Lead Your Life - Centru de dezvoltare personala

REIKI – o cale către SINE

Ai auzit de REIKI și nu știi ce este? Ești conștient/ă că suntem mai mult decât corpul fizic și vrei să afli mai mult? Ai vrea să înțelegi cum și de ce apare suferința și ce putem face pentru a trăi cu bucurie fiecare zi a vieții? Aceasta este ocazia ta de a afla!

Conferința va fi o călătorie prin sistemele REIKI, pornind cu Reiki Usui Tradițional.
Vei afla informațiile de structură ale fiecărui sistem, care sunt diferențele și similitudinile și mai ales cum se poate păși în această călătorie de dezvoltare personală ți ce poate să-ți aducă fiecare pas.
Vei cunoaște oameni care sunt pe această cale și alături de care poți practica și poți căuta răspunsurile tale.

Luna august este o lună specială pentru mine și de aceea această conferință o poți primi CADOU! Doar ACUM!

INTRAREA ESTE LIBERĂ! Te rog doar anunță-ți intenția de a participa, ca să ai locul rezervat.

Sistemele REIKI ce vor fi prezentate sunt:
– Reiki USUI și Principiile Reiki
– Karuna REIKI ©
– Shamballa Reiki MDH
– Gendai Reiki
– KiManna Reiki
– Ascension Reiki.
Conferința se va încheia cu o sesiune Q&A, astfel ca toți cei prezenți să primească răspunsuri la întrebări și să plece cu întrebări noi :).

La cerere, se pot face inițieri în oricare din sistemele Reiki prezentate, pentru orice nivel de la bază la maestru.

Personal practic, predau și ghidez practicanți Reiki de peste 10 ani. Sunt Teodora Gabriela Călin și, dacă ești în căutarea armoniei și echilibrului interior, te asigur că REIKI poate fi O CALE CĂTRE TINE, cel/cea care ai fost menit/ă SA FII!

Conferința aceasta îți poate arăta și deschide o cale care pentru milioane de oameni a funcționat și funcționează, conducându-i către noi nivele de conștientizare și vindecare. PASUL este personal, deci AL TĂU! Ca orice proces de creștere, și Reiki are nevoie de prezența ta în proces pentru că schimbarea se întâmplă din interior întotdeauna.

Te aștept cu drag!

13 iulie 2019

Targoviste

Relații lumești și relații sacre – Valeriu Pănoiu

13 – 14 iulie 2019. In Târgoviste, avem bucuria de a-l avea prezent pentru 2 zile de interacţiune de calitate pe domnul Valeriu Pănoiu – autor, astrolog, numerolog.

Vă aşteptăm cu drag şi cu iubire să faceţi parte din această frumoasă experienţă de cunoaştere şi autocunoaştere.

Il puteţi întâlni în programul de mai jos:

@ Consultații: Sâmbătă și Duminică 8-18:00.

@ Conferință: sâmbătă 18:30 “Relații lumești și relații sacre”
Subiecte abordate:
& îndrăgostirea și iubirea
& limitele iubirii în cuplu
& mituri despre dragoste
& ce vrea Dumnezeu de la noi?
& sufletele pereche și sufletele gemene
& cum atragem partenerul potrivit?
& divinul feminin și divinul masculin.

Accesul, atât la conferinţă cât şi la consultaţii, se face cu programare, completând formularul de inscriere din acest LINK . Vă vom contacta pentru confirmarea rezervării şi transmiterea detaliilor privind locaţiile de desfăşurare!

Să fie inspiraţie, bucurie şi relaţii de calitate!

4 iulie 2019

18.00-21.00

Lead Your Life - Centru de dezvoltare personala

3 pasi. Comunicare excelenta

Comunicarea înseamna mult mai mult decât cuvinte, chiar dacă şi acestea este preferabil să fie variate şi potrivite scopurilor noastre. Fiind prin construcţie “fiinţe sociale”, viaţa noastră este o înşiruire de scene în care interacţionăm unii cu ceilalţi. Această interacţiune înseamnă de fapt COMUNICARE.

În toate contextele din viaţă, în familie, în cuplu, în carieră, calitatea relaţionării  este dată de abilitatea cu care comunicăm.

Toţi comunicăm, dar puţini stabilim şi relaţii! (John Maxwell). Vom porni în acest workshop cu o bază de cunoaştere validată de către oameni de succes în experienţa lor de viaţă. Sunt principii simple, clare, de luat acasă! Prin exerciţii practice, vei avea ocazia să înveţi PRACTIC cum poţi face aceste formule teoretice să FUNCŢIONEZE PENTRU TINE.

Comunicarea este mai mult abilitate decât talent. Se învaţă şi se antrenează, astfel că indiferent la ce nivel este acum comunicarea ta (asta se vede în rezultatele tale) ea poate deveni EXCELENTĂ! Beneficiile îmbunătăţirii comunicării sunt reale şi imediate:

– preîntâmpini situaţii de criză în interacţiunile cu ceilalţi (familie, job)

– obţii ceea ce îţi doreşti cu mai puţin efort şi cu menţinerea stării tale de bine,

– înţelegi mai bine ce se aşteaptă de la tine

– îţi reduci pierderea de energie şi îţi creşti influenţa

– valorifici optim oportunităţile de dezvoltare profesională şi personală

– te exprimi şi te valorizezi pe sine.

In aceste 3 ore de workshop ai şansa să afli cu ce paşi poţi îţi poţi adăuga valoare pentru a deveni un bun “vorbitor”! Īn această viaţă!!! Acum!

Acest workshop NU este pentru tine dacă:

  1. Crezi că ceea ce ai şi ceea ce poţi sunt acum la cel mai înalt nivel posibil.
  2. Eşti convins/ă că doar cei din exterior sunt cauza succesului sau insuccesului tău.
  3. Ai hotărât că nu poţi, nu meriţi sau nu se cuvine să fii fericit/ă în familia ta, relaţia ta, în cariera ta şi ţara ta.

Toţi ceilalţi, indiferent de vârstă, sunteţi invitaţi să aflaţi CUM să deschideţi calea pentru relaţiile şi experienţele de viaţă pe care le doriţi. Īn fiecare om există poţenţialul pentru succes şi modul în care comunicăm decide cât din acest potenţial este pus în valoare.

Fiecare participant va primi un workbook care să-i fie ghid pentru dezvoltarea abilităţii sale de comunicare şi relaţionare.

Te aştept cu drag, dacă modul în care vrei  să trăieşti este o prioritate pentru tine!

Unde? Īn Târgovişte – Centrul de Dezvoltare personală LEAD YOUR LIFE, Tudor Vladimirescu nr.45.

Când? Joi 4 iulie ora 18.00.

Facilitator: Teodora Gabriela Călin – coach, trainer, teacher, speaker Certificat Independent.

Cred în puterea noastră de manifestare şi ştiu că toţi ne-am născut cu potenţialul fericirii, abundenţei şi împlinirii. Mai multe despre mine găseşti accesând acest link http://teodoracalin.johnmaxwellgroup.ro/

Investitia ta:  PROmoţional 75 Ron!  redus de la 120 Ron. Şi 3 ore din timpul tău.

Bonusuri şi gratuităţi:
– 20% pentru grupuri de peste 4 persoane. Doar 60 Ron.
– Gratuit pentru adolescenţi şi tineri sub 25 de ani (doar 2 locuri disponibile/grup de 12 persoane).

Īnscrieri şi rezervări:

  1. Completand FORMULARUL, AICI
  2. mail – office@scoala5elemente.ro.

Te vom contacta pentru confirmarea rezervării.

Să ai bucurie, inspiraţie şi… comunicare EXCELENTĂ!

Rezervă-ţi locul!

Mergi in LINK Facebook, pentru noutatile acestui eveniment!

29 iunie 2019

Lead Your Life - Centru de dezvoltare personala

Mandala – Cale catre Sine. Targoviste 29-30 iunie

Sâmbătă, 29 iunie 2019 şi duminică 30 iunie îl avem invitat în Târgovişte pe Răzvan Decuseara – coach.

Vom avea ocazia de a descoperi, prin intermediul Cursului de mandale, potențialul cu care am venit, pentru a le descifra tainele, pentru a înţelege rolul lor în viaţa noastră, dar mai ales pentru a învăţa cum să le folosim în evoluţia noastră şi a celorlalţi.

Este un bun moment să înțelegem muntele pe care stăm, respectiv darurile cu care am venit, dar pe care nu întotdeauna le cunoaștem și, de aici, apar multe dintre dintre problemele noastre.

Este un bun moment să ne răspundem la întrebări de tipul “Care este misiunea mea?”, “Ce am de făcut în viaţă?”

Ce sunt mandalele? Mandalele, prin modul lor de construire, pornind de la data de naștere, ne ajută să ne descoperim acele lucruri pe care le mai avem de rezolvat, acele lucruri care ne împiedică să ne manifestam la maxim potenţialul nostru, ne ajută să înţelegem de unde ne vin bolile, iar prin conexiunea pe care ne-o oferă cu Sinele Superior, ne ajută să vedem, de acolo de sus, ceea ce de multe ori ne este dificil să vedem de aici de jos, sa înţelegem de ce Universul ne-a dat înzestrările pe care le avem şi ce aşteaptă să realizam noi cu ele.

Mai multe informaţii despre mandale puteți obţine de aici:
https://www.youtube.com/watch?v=ppZ9ek-hlts
https://www.youtube.com/watch?v=_nCezgkcdbc
https://www.facebook.com/MandalacaleacatreSine/ – secţiunea Despre mandale şi rolul lor în viaţa noastră

Program eveniment

Sâmbătă 29 iunie

10.00 – 16.00 – Curs de mandale

17.00 – 19.00 – Sesiuni private – interpretarea mandalelor personale

Duminică 30 iunie

9.00 – 19.00 – Sesiuni private – interpretarea mandalelor personale

Participarea atât la curs cât şi la sesiune privata se poate face DOAR CU PROGRAMARE, în limita locurilor disponibile şi o poţi face chiar ACUM:

– completând formularul din acest link

– sms/tel la 0745.117.043 – Teodora Gabriela Câlin

De este util acest curs?  Pentru că:
– ne pune la dispoziţie un instrument prin care ne putem cunoaşte pe noi şi pe cei de lângă voi.
– prin cunoaşterea sensului culorilor, putem înţelege rolul nostru în viaţa aceasta;
– putem afla darurile, dar şi lecţiile cu care am venit;
– ne arată provocările pe care le avem de trecut, dar şi modul în care putem trece peste ele;
– ne poate face conştienţi de calităţi pe care le avem şi pe care nu le-am valorificat niciodată;
– pentru că ne învaţă cum să ne planificăm diferitele activităţi pe care dorim să le întreprindem, în funcţie de momentele optime pentru realizarea lor.

În ce constă cursul? În cadrul Cursului de mandale vom vorbi despre:
1. Semnificația numerelor.
2. Modul în care construim mandala.
3. Modul în care transformăm numerele în culori.
4. Structurile mandalei.
5. Cele 9 tipare din mandale şi caracteristicile lor.
6. Cele 4 perioade speciale din an.
7. Cele 4 zile speciale din an şi cum le putem folosi în avantajul nostru.
7. Mandala anului personal.
8. Mandala relației.
De asemenea, vom folosi culorile pentru a ne colora propria mandala.

BONUS!!! La finalul cursului, vom analiza, pe scurt, mandala fiecărui participant.

Dacă vrei să TE afli şi să afli, aceasta este o bună ocazie pentru tine. Chiar aici, în Târgovişte!

Te aşteptăm cu drag!

Facebook
Twitter
Pinterest