background image

Cele 5 elemente (pământul, apa, focul, aerul şi spiritul) stau la baza a tot ceea ce suntem şi a tot ceea ce facem, sunt sursa însăși a vieții noastre. Când ești atras de unul dintre aceste 5 elemente, e semn ca Ființa ta îi simte lipsa şi că dorește să îl aducă înspre Sine pentru a restabili echilibrul. Sentimentul de împlinire, pe care toți îl căutăm în mod natural, nu poate fi trăit decât dacă ești în starea de armonie. Din fericire, ai fost hărăzit cu puterea de a reconstrui oricând acest echilibru pentru a trai așa cum ai fost creat de Dumnezeu. De aceea, la 5 ELEMENTE găsești cursuri si ateliere create special, inspirate din caracteristicile ce ne sunt dăruite de principiile acestor elemente, conferințe ale unor mari maeștri, menite sa te ghideze pe drumul regăsirii de sine. Vrei sa te regăsești și să trăiești in armonie? Vrei să evoluezi şi să devii cea mai bună variantă a ta? Te așteptăm la 5 ELEMENTE.

Citeste mai mult

Pãmântul ne este vitalitatea, tenacitatea, sãnatatea şi forţa. Pământ este vasul numit corp, şi este creat să trăiască în simbioză cu această frumoasă planetă mamă – Pământ.

Apa ne poartă, ne hraneşte şi ne animă. Aici este curgerea emoţiilor, aici se naşte viaţa, aici dăm creativitate acţiunilor noastre. Este râul de munte, este laptele matern, este sângele din fiecare celulă vie. Ea ne învaţă cum să canalizăm şuvoiul instinctelor în roua hrănitoare a dimineţii, ne poartă sau ne îneacă, ne susţine sau ne secătuieşte… viaţa.

Focul reprezintă motorul acţiunilor noastre. Este motivaţie, este ardere şi transformare, este pasul înainte şi este evoluţia noastră din sămânţă în arbore falnic. Focul este fulger sau candelă, dar întotdeauna transformă!

Aerul ne este respiraţie, ne este gând şi vis, ne aduce aproape sau ne îndepartează prin cuvânt. Este materia comunicării cu Sine şi cu Divinitatea. Suntem creaţi ca parte a unui Tot, iar aerul este cel care ne interconectează în experienţa comună.

Spiritul este Esenţa lumilor. Divină, primordială, şi care totodată Se învaţă, Se experimentează pe Sine şi Evoluează prin noi. Venim pe aceasta lume cu o particică din această Esenţă, sufletul nostru, în care sunt înscrise toate. Totul este în noi şi noi suntem în Tot. Spiritul este conţinere şi conţinut, înţelepciune a creaţiei şi a celor create şi necreate. Sufletul este legătura noastră cu Creatorul, este ghidul nostru către fericire în şi după această viaţă pământeană. Să-l ascultăm, să-i lăsăm calea deschisă către Creator, ca să nu se rătăcească în vieţi trăite fără sens şi fără bucurie! Să învăţăm de la Maeştri şi să regăsim Maestrul Interior! Visătorul care îşi materializează aici, acum, visarea.

Facebook
Twitter
Pinterest