background image

12 aprilie 2019

Targoviste

Ritualurile Munay Ki – Iubire si Putere

Acest curs ne creează spaţiul interior, extinde câmpul de protecţie şi deschide către tine şi lume inima şi o nouă pereche de ochi cu care să vedem frumuseţea din noi şi din jurul nostru. Ochi cu care să mângâiem atâta frumuseţe nebăgată în seamă în vieţile noastre mult prea ocupate.
Experienţa trăită a Ritualurilor Munay Ki ne ajută să descoperim mai mult spaţiu disponibil în sufletele noastre şi în viaţa noastră, ne permite să accesăm şi să oferim cu mai multa uşurinţă şi generozitate, în jurul nostru, darul din noi înşine. Şi, mai presus de toate, ne conectează cu esenţa noastră reală.
Şi pentru că acestea sunt lucruri de suflet, vă adresez invitaţia să împărtăşim împreună binecuvântarea acestor ritualuri.

Ritualurile Munay Ki (cuvântul înseamnă Iubire şi Putere sau “Fii aşa cum eşti!”) sunt iniţierile pe care le primeau încă din vechime şamanii din America de Sud, cunoscuţi sub numele Laika, Păstrătorii Pământului.

Aceste iniţeri reprezintă un proces în 9 paşi care poate accelera vindecarea rănilor din copilăria sau trecutul nostru, a rănilor transgeneraţionale şi a moştenirilor genetice cu care ne-am născut.
Alberto Villoldo, psiholog si antropolog american, este cel care a adus aceste iniţieri şamanice în lumea modernă, după ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale şamanilor incaşi şi amazonieni.
Bineînţeles că beneficiile unui astfel de curs sunt greu de evaluat la nivel mental. Putem însă aminti câteva din aspectele pe care le-am observat, în timp, şi care ne pot ajuta în procesul nostru personal de vindecare în urma acestui curs:
• Reprogramarea corpului energetic, în toate straturile lui, pentru a putea să ne vindecăm, să îmbătrânim, să trăim şi să murim într-un mod diferit;
• Īnsuşirea celor patru niveluri ale perceptiei şamanice: nivelul percepţiei fizice (reprezentat de şarpe), nivelul minţii şi al percepţiei emoţionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului şi al percepţiei sacre (reprezentat de pasărea colibri), nivelul percepţiei spirituale (reprezentat de vultur);
• Ieşirea din poveştile personale, rănile emoţionale, din identificarea cu ego-ul, din trăirea în minte şi din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victimă din viaţa fiecăruia.

Cele noua ritualuri Munay Ki pe care le veţi primi sunt: ritualul Vindecătorului, ritualul Benzilor de putere, ritualul Armoniei, ritualul Clarvăzătorului, ritualul Păstrătorilor Zilei, ritualul Păstrătorilor Īnţelepciunii, ritualul Păstrătorilor Pământului, ritualul Păstrătorilor Stelelor şi ritualul Creatorului.

După ce treceţi prin aceste iniţieri, ele devin ale voastre şi puteţi să le transmiteţi altora.

Sunt 4 ani de când am oferit pentru prima dată aceste ritualuri şi de fiecare dată acest curs atinge adevărul sufletului în aceeaşi manieră profundă şi transformatoare, pentru fiecare dintre cei prezenţi. Acum, cu iubire şi putere îţi pot fi ţie călăuză în această călătorie în Munay Ki.

Când? 12-14 aprilie 2019, astfel: vineri 17.00-21.00; sâmbătă: 9.30 – 18.00; duminică 9.30 – 13.00.

Unde? Īn Târgovişte (locatia exactă va fi anunţată celor înscrişi).
Īnscrieri şi detalii: office@scoala5elemente.ro şi 0745.117.043
Veţi primi: suport de curs, explicarea ritualurilor făcuta de Alberto Villoldo (format electronic) şi propria piatră Pi pentru iniţieri.

Conţinutul cursului Ritualurile Munay Ki-Iubire şi Putere va fi următorul:
• Din înţelepciunea şi învăţăturile şamanilor Laika;
• Ritualurile Munay Ki: ce reprezintă, cum se transmit, ce efecte au;
• Explicaţii despre toate cele 9 ritualuri şi transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic;
• Călătorie în Lumea de Jos şi Călătorie în Lumea de Sus pentru regăsirea unor aspecte uitate din noi înşine;
• Cursul mai include şi alte călătorii şi ritualuri şamanice care ne ajută să ne conectăm cu energii profunde şi transformatoare pentru viaţa noastră.

Sunt Teodora Gabriela Călin şi te aştept cu bucurie şi iubire în această călătorie transformatoare! Mai multe despre mine poţi afla şi aici – https://teodoracalin.johnmaxwellgroup.ro/despre-mine.html

Vizionează filmuleţul introductiv postat în eveniment şi vino alături de noi în experienţa transmiterii acestor ritualuri! Iubire şi Putere!

#LeadYourLife #munayki #shamanichealing #scoala5elemente

20 februarie 2019

19.00

CURS „Vindecarea UMBREI” – dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu

Acesta este un curs pentru orice persoană care îşi doreşte să pornească sau este deja pe o cale de creştere personală, care doreşte să evolueze şi se implică activ în cunoaşterea de sine.

O definiţie a Umbrei ar fi că ea este cauza pentru care oamenii buni ajung să facă lucruri rele :)

Este umbra ceva rău? Ce este umbra? Cât de mare este umbra? Cum creşte şi cum scade umbra? Ce pot face eu ca să privesc ce este în umbră? Cum pot eu vindeca umbra? Care este rolul umbrei în evoluţia spirituală?

Pentru a aborda dintr-o perspectivă de cunoaştere această temă va fi pentru noi in Târgovişte, în 19 şi 20 februarie 2019, domnul dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu – autor, mentor, terapeut.

Vă invit să salvaţi de acum data în calendar!

Agenda – miercuri 20  februarie

10.00 – 17.20 – consultaţii (doar cu programare)

17.30 – 18.30 – iniţieri în sisteme Reiki

19.00 – 22.00 – curs (doar cu rezervare confirmată).

Pentru participarea la Curs  vă rog să accesaţi acest LINK. Locaţia va fi comunicată ulterior, persoanelor înscrise.

Accesul în sală se poate face doar pe bază de rezervare confirmată! Vă vom contacta pe baza datelor din  formular, în cel mult 24 de ore, şi vom confirma rezervarea în limita locurilor disponibile.

 

Cursul nu se va transmite live.

Detalii privind ziua de 19  februarie găsiţi AICI

Vă invit cu bucurie să vă dăruiţi  acces la cunoaştere şi la voi înşivă  chiar aici în Târgovişte! De ce? Pentru că pur şi simplu merităm evoluţia personală şi cea a urbei. O viaţă trăită cu adevărat!

#LeadYourLife

Vă mulţumesc pentru interes şi implicare, oameni dragi! Desigur, vă mulţumesc pentru fiecare share!!! Ştiu că împreuna putem face să conteze!

Relaţii şi programări/rezervări

– mail office@scoala5elemente.ro

– sms 0745.117.043

Mulţumesc pentru interesul arătat evenimentului şi pentru cooperarea dumneavoastră spre a crea în Târgovişte o experienţă de calitate!

Ultima zi în care se pot face rezervări – duminica 17 februarie ora 14.00!

Pentru înscriereclick AICI

Puteţi fi la curent cu evenimentele şi pe Facebook. Aveţi mai jos link-urile de acces:

Pentru CURS – click AICI

Pentru CONFERINŢĂ – click AICI

Energia, inspiraţia şi bucuria să fie cu voi!

 

Pentru vise împlinite,

Teodora Gabriela Călin

Life & Business Coach Certificat

fondator Scoala 5 Elemente

Sigla 5elemente site

Logo final 200_62

19 februarie 2019

19.00

Conferinţă „Lumină şi întuneric”, speaker dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu

Cadrul în care organizăm acest eveniment este dorinţa ca 2019 să marcheze un nou nivel în viaţa fiecăruia dintre noi şi un nou nivel în cadrul comunităţii care ne-a crescut şi pe care o creştem în măsura în care noi înşine lucrăm la creşterea personală.

Orice creştere are la bază înţelegerea de sine, a lumii, a omului şi a lui Dumnezeu chiar dacă nu neapărat în această ordine…

Orice evoluţie porneşte de acolo unde suntem şi pentru asta este necesar să ne cunoaştem pe sine.

Lumină şi întuneric este creaţia, lumină şi întuneric este şi omul. Când înţelegi Lumina şi înţelegi Īntunericul poţi discerne  aparenţa de esenţă  şi poţi afla cauza din spatele efectului, printre altele…

Pentru a aborda dintr-o perspectiva de cunoaştere această tema va fi pentru noi in Târgovişte, în 19 şi 20 februarie 2019, domnul dr. Ovidiu Dragos Argesanu – autor, mentor, terapeut.

Vă invit aşadar să salvaţi de acum data în calendar!

Agenda – marti 19 februarie

10.00 – 17.20 – consultaţii (doar cu programare)

17.30 – 18.30 – iniţieri în sisteme Reiki

19.00 – 22.00 – conferinţa (doar cu rezervare confirmată).

Pentru participarea la Conferinţă vă invit să accesaţi acest LINK. Locaţia va fi comunicată ulterior, persoanelor înscrise.

Accesul în sală se poate face doar pe bază de rezervare confirmată! Vă vom contacta pe baza datelor din formular, în cel mult 24 de ore, şi vom confirma rezervarea în limita locurilor disponibile.

Conferinţa nu se va transmite live.

Detalii privind ziua de 20 februarie găsiţi AICI

Vă invit să vă dăruiţi  acces la cunoaştere şi la voi înşivă  chiar aici în Târgovişte! De ce? Pentru că pur şi simplu merităm evoluţia personală şi cea a urbei. O viaţă trăită cu adevărat!

#LeadYourLife

Vă mulţumesc pentru interes şi implicare, oameni dragi! Desigur, vă mulţumesc pentru fiecare share!!! Ştiu că împreuna putem face să conteze!

Relaţii şi programări/rezervări

– mail office@scoala5elemente.ro

– sms 0745.117.043

Mulţumesc pentru interesul arătat evenimentului şi pentru cooperarea dumneavoastră spre a crea în Târgovişte o experienţă de calitate!

Ultima zi în care se pot face rezervări – duminica 17 februarie ora 14.00!

Pentru înscriereclick AICI

 

Puteţi fi la curent cu evenimentele şi pe Facebook. Aveţi mai jos link-urile de acces:

Pentru CURS – click AICI

Pentru CONFERINŢĂ – click AICI

Energia, inspiraţia şi bucuria să fie cu voi!

 

 

Pentru vise împlinite,

Teodora Gabriela Călin

Life & Business Coach Certificat

fondator Scoala 5 Elemente

Sigla 5elemente site

Logo final 200_62

12 ianuarie 2019

10.00 - 16.00

Targoviste

Planific SUCCES. 2019 – proiecte si viata

Ziua ta de alimentare cu SUCCES pentru 2019.

Aceasta experienta de O zi este pentru a te ajuta sa-ti planifici SUCCESUL si a scoate la iveala pe ce te poti baza pe drumul tau spre SUCCES. Ca e vorba de relatii, de snatate, de cariera sau de afacerea ta, poate ca inca nu ai omorat toate visurile tale ca meriti sa ai SUCCES.

Daca realmente crezi, ca si mine, ca meriti sa ai o viata traita cu adevarat, daca vrei sa nu ai regrete pentru ce puteai sa faci si nu ai facut, atunci acest Atelier este cel mai bun CADOU pe care ti-l poti face chiar acum!
Acest nou an va fi EXACT cum ti-l pregatesti acum in interior tau, in fabrica ta de visuri ramase de implinit.

Ce vei afla cu ajutorul meu in acest Atelier?
– Care din visurile tale este PUTERNIC.
– Unde vrei sa ajungi? De ce? …da, de ce-urile ar trebui sa nu se opreasca la varsta adolescentei, pentru ca pur si simplu raspunsurile lor iti fac lumina in visuri.
– De unde pornesti acum? Ce resurse ai deja si ce iti mai este necesar?
– Care este PRIMA actiune? Primul pas? Orice cale de 1.000 de mile incepe cu DOAR UN PAS. Nu trebuie sa astepti pana stii care sunt toti pasii.
– Cum stabilim PRIORITATILE si cum alocam resursele?

– CUM obtii TIMP pentru visul tau?
– Ce inseamna PRACTIC sa planifici eficient? Cum sa faci o planificare care sa-ti asigure starea de bine si motivatia pe toata durata parcursului?

Agenda:
10.00 – 12.30 – Modulul 1
12.30 – 13.30 – pauza/networking
13.30 – 15.00 – Modulul 2
15.00 – 15.15 – pauza/networking
15.15 – 16.00 – fructificare, detalii individuale, Q&A.

Investitia ta:
– 6 ore din viata
– 3 idei personale despre tine si 2019 al tau (vis/viziune)
– doar in ianuarie 75 Ron, promotional de start de an de la tariful standard de 212 Ron.

Reduceri si gratuitati:
– 20% pentru grupuri de peste 4 persoane.
– Gratuit pentru elevi (doar 2 locuri disponibile/grup).

Inscrieri si rezervari:

Click AICI
– mail la adresa office@scoala5elemente.ro
– sms la 0745.117.043, cu numele tau si numarul de participanti.

Insrierea va fi confirmata in limita locurilor disponibile, iar locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi.

SUCCESUL nu este rezervat doar pentru „cei alesi”, ci este el insusi o ALEGERE!
SUCCESUL nu este un acelasi lucru pentru toti, ci este ceea ce te implineste si-ti face inima sa cante de bucurie TIE!

Un lucru cert este ca atat succesul cat si insuccesul ni le planificam!

Fie ca ai trait succesul pana acum sau nu, daca esti dintre cei care inca VOR sa ajunga la SUCCES, afla ca restul este doar antrenament.

Vino la acest atelier si permite-mi sa fiu si pentru tine calauza spre urmatorul vis implinit! 20 de ani am format si condus oameni catre succes si instrumentele sunt verificate, simple si functionale, indiferent de locul din care pornesti. A sti sa planifici este important indiferent de sfera vietii in care doresti sa o faci, asadar fa lucrurile sa fie simple!

Suntem nascuti pentru SUCCES!
Fii cel ce ai fost menit să fii!

Inscrie-te acum! Oferta SPECIALA de pret, doar 75 lei, este doar pentru ianuarie 2019.

Facilitator:
Teodora Gabriela Calin
Life & Business Coach
dezvoltare personală şi spirituală
Trainer, Teacher, Speaker certificat John Maxwell
Fondator www.scoala5elemente.ro
Mai multe despre mine, gazda „LeadYourLife” pentru Stare de Bine, ai si accesand acest link: http://teodoracalin.johnmaxwellgroup.ro/

15 septembrie 2018

11.00 - 14.00

Targoviste

Workshop – Trusa de protectie PSI

Obiectivul – crearea propriei truse de instrumente PRACTICE pentru a te proteja de energii negative.

Este pentru tine acest workshop daca urmaresti sa-ti traiesti viata cu bucurie si incredere, sa valorifici darurile personale in fiecare din sferele vietii tale – job, familie, business, cuplu.

Agenda:
INTRO – armonizarea grupului, identificarea provocarilor personale si de grup (30 min)
Partea 1. Teaching (60 min)
– structura umana si punctele de atentie ce contribuie la nivelul vibrational – identificarea atacurilor PSI.
– cum ne raportam la nivelele vibrationale din Scala constiintei umane – practic – autoevaluare individuala. O problema creata la un nivel de constiinta/vibratie nu se poate rezolva decat dintr-un plan vibrational superior.
– cand incepe sa opereze Liberul arbitru. Cum actionez proactiv cand sunt in Legea karmei si cum actionez proactiv cand pasesc in Legea iubirii. Scoala numita Pamant.
– Scurta introducere in modul de lucru cu Legile Universale.

PAUZA – 10 min

Partea a 2-a. Practice (80 min)
– cum imi creez un scut pentru deflectarea energiilor negative.
– 3 Metode instant de crestere a vibratiei la-ndemana oricui, oriunde si oricand – experienta practica.
– initiere Munay Ki – Ritualul benzilor de putere. Consta in protectii instalate in Campul de Energie Luminoasa al fiecaruia. Cunoscute ca benzile puterii, acestea sunt cinci curele de lumina care reprezinta Pamantul, aerul, focul, apa si Lumina
pura. Ele functioneaza ca niste filtre, dizolvand orice energii negative care va ies in cale, intr-unul dintre cele cinci elemente – astfel incat aceste energii sa va poata hrani, in loc sa va dauneze sau sa va imbolnaveasca. Intrucat aceste benzi de putere functioneaza intotdeauna, energiile negative ricoseaza de pe suprafata lor. Intr-o lume plina de frica, aceste benzi asigura o protectie esentiala.

Unde? In Targoviste. Locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi.

Investitia ta? 3 ore si doar 75 Ron. Pentru cei care se inscriu simultan si la workshop-ul din 14 septembrie (Metode practice de crestere a vibratiei personale), investitia totala este de doar 120 Ron.

Este o oportunitate de a invata practic metode care functioneaza, de a cunoaste oameni care, ca si tine, sunt interesati de crestere si stare de bine pe toate planurile vietii.
Hai SUS!
Cu fiecare dintre noi care se schimba, lumea va fi mai frumoasa.

Daca si tu vrei sa traiesti viata cu bucurie si stare de bine, inscrie-te cu un email la adresa office@scoala5elemente.ro. Mentioneaza data si numele workshopului si numarul de persoane pentru care doresti inscrierea si datele de contact pe care doresti sa primesti detaliile organizatorice.

Gasesti evenimentul si pe pagina noastra facebook, AICI. Anunta-ti prietenii cu un share!

Facilitator: Teodora Gabriela Calin, Life&Business Coach Certificat, formator autorizat ANC, maestru Reiki si practicant Munay Ki, fondator www.scoala5elemente.ro

Iti multumesc tie, Omul care crezi ca viata iti poate zambi si te astept cu drag sa zambim vietii impreuna!

14 septembrie 2018

18.00 - 21.00

Targoviste

Workshop – Metode practice de crestere a vibratiei personale

Obiectivul – crearea propriei truse de instrumente PRACTICE pentru a-ti creste si mentine o VIBRATIE RIDICATA.
 
Este pentru tine acest workshop daca urmaresti sa-ti traiesti viata cu bucurie si incredere, sa valorifici darurile personale in fiecare din sferele vietii tale – job, familie, business, cuplu.
 
Agenda:
INTRO – armonizarea grupului, identificarea provocarilor personale si de grup (30 min)
Partea 1. Teaching (60 min)
– structura umana si punctele de atentie ce contribuie la nivelul vibrational.
– cum ne raportam la nivelele vibrationale din Scala constiintei umane – practic – autoevaluare individuala.
– 10 instrumente de luat acasa, care iti cresc vibratia.
 
PAUZA – 10 min
 
Partea a 2-a. Practice (80 min)
-3 Metode instant de crestere a vibratiei la-ndemana oricui, oriunde si oricand – experienta practica.
 
Unde? In Targoviste. Locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi.
 
Investitia ta? 3 ore si doar 75 Ron. Pentru cei care se inscriu simultan si la workshop-ul din 15 septembrie (Trusa de protectie PSI), investitia totala este de doar 120 Ron.
 
Este o oportunitate de a invata practic metode care functioneaza, de a cunoaste oameni care, ca si tine, sunt interesati de crestere si stare de bine pe toate planurile vietii.
Hai SUS!
Cu fiecare dintre noi care se schimba, lumea va fi mai frumoasa.
 
Daca si tu vrei sa traiesti viata cu bucurie si stare de bine, inscrie-te cu un email la adresa office@scoala5elemente.ro. Mentioneaza data si numele workshopului si numarul de persoane pentru care doresti inscrierea si datele de contact pe care doresti sa primesti detaliile organizatorice.
Gasesti evenimentul si pe pagina noastra facebook, AICI. Anunta-ti prietenii cu un share!
 
Facilitator: Teodora Gabriela Calin, Life&Business Coach Certificat, formator autorizat ANC, maestru Reiki si practicant Munay Ki, fondator www.scoala5elemente.ro
 
Iti multumesc tie, Omul care crezi ca viata iti poate zambi si te astept cu drag sa zambim vietii impreuna!
Facebook
Google+
http://scoala5elemente.ro/evenimente">
Twitter
Pinterest