background image

7 iulie 2018

11.00

Hotel King Targoviste

100.7 Cheile ABUNDENŢEI

Conferinta de 100 de minute pentru Stare de Bine

Se cuvine ca după prima jumătate a anului, în seria Conferinţelor de 100 de Minute pentru Stare de Bine să abordăm o temă puternică şi provocatoare, ca pentru căldura verii şi aurul spicelor de grâu.

A 7-a conferinţă a acestui proiect vine în ziua a 7-a a lunii a 7-a cu tema ABUNDENŢEI. Te invit să vii în sală şi să afli care sunt cele 7 Chei care dau drumul abundenţei în viaţa ta!

Şi dacă nu este suficient de incitantă pentru tine tema propusă şi încă eşti indecis, îmi face deosebită plăcere să îţi spun că în această conferinţă vom avea un moment special, UNIC. Pentru prima dată în acest proiect am alături de mine un invitat.
Ai şansa de a asculta aici, în Târgovişte, în Anul tău Magic, un discurs prezentat la TEDx – platforma internaţională de speaking, de către un om deosebit cu o experienţă specială de viaţă – Polixenia Rodina.

Rezervă-ţi un loc în sala şi 100 de minute în agenda lunii iulie din anul magic 2018!
Vino în vibraţia ABUNDENŢEI!
Fii AICI la a 7-a conferinţă din seria de Conferinţe De 100 De Minute #LeadYourLife, un proiect care să te ajute să faci din 2018 An Magic al vieţii tale.
Cât trebuie să investeşti?

– 75 RON/ 2 persoane. Plateşti 1 şi veniţi 2! 2018 este anul pentru “împreună”.
– 60 RON/ 2 persoane pentru beneficiarii de voucher bonus din programele achiziţionate anterior.
– 100 de minute din viaţa ta
BONUS
!!! Voucher pentru Reducere de 20% la achiziţionarea oricărui program de dezvoltare personală al meu (cursuri, conferinţe, seminarii, sesiuni mastermind sau sesiuni de coaching), online sau offline, valabilă 90 de zile.
INFO. Adresabilitatea şi aplicabilitatea informaţiei fiind şi în zona de business, este cuvenit să ştiţi că la cerere se poate emite şi factură.

REZERVARE – bifezi „Going” în eveniment  AICI şi te rog trimite
– un mail la office@scoala5elemente.ro.
Sau
– sms la 0745.117.043 cu numărul de bilete şi numele tău.

Fii cel ce ai fost menit să fii!

Bun venit

Teodora Gabriela Calin
Life & Business Coach
dezvoltare personală şi spirituală
Trainer, Teacher, Speaker certificat John Maxwell

Mai multe despre mine, gazda „Conferintelor de 100 de minute” pentru Stare de Bine, ai si accesand acest link: http://teodoracalin.johnmaxwellgroup.ro/

16 iunie 2018

11.00 - 12.40

Targoviste, Hotel King

100.6 Cristale si Chakre. Energie si Manifestare

Chakre si Cristale

Este o conferinţă despre unelte ce ne sunt la dispoziţie de când Pământul. Ele au însoţit cu succes evoluţia noastră ca oameni. Ascunse la vedere, poate de aceea prea puţin folosite.

Este o conferinţă de leadership? Desigur, DA!
Ca să păşim în leadership ne confruntăm în primul rând cu noi înşine. Cu tipare, cu stări, cu emoţii, cu gânduri nu întotdeauna înălţătoare. Iar acestea toate şi încă altele, vin deopotrivă din interiorul fiinţei noastre şi din exteriorul continuu provocator şi cu amprentă de haos al societăţii, al lumii în care ne trăim această viaţă. Ne este benefic să le căutăm cauza şi să ştim să folosim remedii verificate şi cu eficienţă dovedită în mii de ani.
Studiul de impact al cunoaşterii din domeniul cristalelor şi al chakrelor nu a fost comandat de niciun grup de interese şi foloseşte tuturor, fără bariere de clasă socială, ani de educaţie sau misiune în această viaţă. Timpul şi practica au validat beneficitatea. Este o cunoaştere care acum nu mai este rezervată elitelor sau castelor şi pentru integrarea căreia suntem pregătiţi cu toţii chiar acum.
Acest eveniment se adresează deopotrivă celor iniţiaţi, practicanţilor oricărui sistem de evoluţie spirituală sau vindecare holistică, cât şi celor care doar simt că există şi altceva în afară de corpul fizic şi îşi doresc să obţină propriul răspuns. Da, cristalele amplifică energia proprie.
_ _ _ _ _ _ _
Structura tematică a conferinţei:
Intro – vibraţie, conştiinţă şi conştienţă, ca impact în modul de viaţă şi starea de bine.
1. Chakre – porţi energetice şi dispozitiv de susţinere a vieţii. Descriere, localizare şi funcţionare. Responsabilităţi (organe şi acţiuni influenţate). Mecanisme de conştientizare a lecţiilor de viaţă, având în vedere că boala/afectarea în plan fizic este un semnal de ajutor, specific şi clar, dat de suflet spre vindecare şi creştere spirituală. Īnainte de a se manifesta în plan fizic, energia a existat în planurile subtile ale fiinţei şi în câmpurile aurice.
2. Cristalele. De la Atlantida, prin Vechiul Testament şi Silicon Valey câtre birou şi acasă, parteneri de evoluţie şi stare de bine.
Ce sunt cristalele? Ce fac ele? Cum fac? Cum folosim inteligenţa lor în viaţa de zi cu zi. Protecţie. Susţinere în domeniile vieţii. Talismane şi grile de cristale. Vindecare cu ajutorul cristalelor – cristaloterapia.
_ _ _ _ _ _ _
Vă invit aşadar cu drag nu doar la o conferinţă ci la o întâlnire cu lumea de dincolo de lume şi timpul de dincolo de timp.
Cum deja ştiţi dacă aţi mai fost în evenimentele mele, şi de această dată, nu vor fi informaţii tehnice dintr-o carte sau o sută. Subiectele sunt abordate ca sinteză a practicii proprii, tehnici aplicate direct şi trăite în 10 ani de viaţă şi provocări, având ca mentor în Lumea cristalelor pe Da’EL Walker şi viaţa însăşi.

Dacă eşti în căutarea unei unelte care să-ţi îmbunătăţească viaţa, poţi alege din raftul unui supermarket un obiect cu valabilitate sau durată de viaţă limitată înscrisă pe etichetă. Sau poţi alege să-ţi iei din această conferinţă o informaţie sau o tehnică care va funcţiona pentru întreaga viaţă din faţa ta.
Dacă ai ales să ne vedem, rezervă-ţi un loc în sala şi 100 de minute în agenda lunii iunie din anul magic 2018!

Fii AICI la a 6-a conferinţă din seria de Conferinţe De 100 De Minute #LeadYourLife, un proiect care să te ajute să faci din 2018 An Magic al vieţii tale!
Până la eveniment te invit să afli despre cristale din mini-catalogul “Lumea cristalelor” pe care îl poţi deschide aici – http://scoala5elemente.ro/galerie/
_ _ _ _ _ _ _
Cat trebuie sa investesti?
– 75 RON/ 2 persoane. Plateste 1 si veniti 2!
– 60 RON/ 2 persoane pentru beneficiarii de voucher bonus din programele achizitionate anterior.
– 100 de minute din viata ta
BONUS
!!! Voucher pentru Reducere de 20% la achiziţionarea oricărui program de dezvoltare personală al meu (cursuri, conferinţe, seminarii, sesiuni mastermind sau sesiuni de coaching), online sau offline, valabilă 90 de zile.
INFO. Adresabilitatea şi aplicabilitatea informaţiei fiind şi în zona de business, este cuvenit să ştiţi că la cerere se emite şi factură.

REZERVARE – bifezi „Going” în eveniment pe facebook AICI şi te rog trimite
– un mail la office@scoala5elemente.ro.
Sau
– sms la 0745.117.043 cu numarul de bilete şi numele tău.

Fii cel ce ai fost menit să fii!

Alaturi de tine spre Starea de Bine,
Teodora Gabriela Calin
Life & Business Coach
dezvoltare personală şi spirituală
Trainer, Teacher, Speaker certificat John Maxwell
Maestru Reiki, praticant Munay Ki
fondator www.scoala5elemente.ro

Mai multe despre mine, gazda „Conferinţelor de 100 de minute” pentru Stare de Bine, ai şi accesând acest link: http://teodoracalin.johnmaxwellgroup.ro/

9 iunie 2018

Noi clase REIKI. Initieri – 9 si 23 IUNIE 2018

Initieri Reiki

Īn luna IUNIE deschid noi clase/grupe de lucru în terapie şi protectie prin tehnici REIKI. Durata pregatirii: iunie-august. Frecvenţa şi accentele pregătirii le vom stabili împreuna, evaluând punctul de plecare şi nevoile specifice ale grupului.

Pentru aceia dintre voi care doresc să practice o vindecare şi echilibrare atât personală cât şi a celor din jur folosind energia REIKI, aceasta este oportunitatea de a integra principiile armoniei in viata de zi cu zi.

Sambata 9 IUNIE si 23 IUNIE, pentru initieri, te poti inscrie

  • telefonic la 0745.117.043
  • prin mail la office@scoala5elemente.ro

si/sau

  • completând Formularul AICI si vei fi ulterior contactat.

Locul desfăşurării şi detaliile organizatorice vor fi comunicate doar celor înscrişi.

Grupe de lucru
1. Clasa USUI REIKI – gradele 1-3 si maeştri.
2. Clasa Karuna Reiki – gradele 1-2 si maeştri.
3. Clasa Shamballa Reiki – vom pune accent pe meditaţii cu Maeştri înalţaţi şi Regatul angelic, conectarea cu Sinele Inalt.

Este prima luna de vara si vom folosi din plin energia aceasta, facand practica in natura, folosind atat simboluri si tehnici din sistemele REIKI cat si cristale si energia elementelor: Pamant, Apa, Aer, Foc si Spirit.

Vei putea participa la aceste sesiuni de pregatire doar având iniţierile corespunzătoare cerute de fiecare dintre sisteme, fie primite anterior prin mine, fie prin alţi maestri.
In cazul în care de la iniţierea primită a trecut mult timp fără a practica cu energia primita, pentru re-conectare vom realiza de la caz la caz acordaj sau re-iniţiere.

Stiu ca pentru fiecare dintre noi pasul cel mai important este cel către acţiune/practică, de aceea am ales să te susţin atât eu cât şi energia grupului să faci acest mic pas cu bucurie şi energie!

Beneficiile merită: creşterea vibraţiei personale, curăţarea şi energizarea câmpurilor energetice, vindecarea karmei, reîntregirea sufletului, creşterea protecţiei PSI, amplificarea puterii de manifestare, armonizarea corp/minte/spirit.

La iniţiere vei primi Manualul de curs şi diploma care să ateste gradul şi sistemul pentru care ai primit acordajele şi tehnicile.

De 10 ani practic şi îi susţin pe cei ce practică REIKI. Acum, în acest IUNIE, daca eşti pregătit, eu îţi spun că-ţi voi fi alături în creştere cu tot ceea ce ştiu şi ce sunt! Şi îţi mai spun… DA, ŞI TU POŢI!

Linia de iniţiere:
Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Phillis Furumoto – Lee Farmer – William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – dr. Ovidiu Dragos Argesanu – Teodora Gabriela Calin

Fii cel ce ai fost menit să fii!

Alaturi de tine spre Starea de Bine,

Teodora Gabriela Calin
Life & Business Coach
dezvoltare personală şi spirituală
Trainer, Teacher, Speaker certificat John Maxwell
Maestru Reiki, praticant Munay Ki
fondator www.scoala5elemente.ro

6 martie 2018

19.00-20.40

Hotel King Targoviste

Conferinta De 100 De Minute. 100.4 Iubirea, Forme si Fond. Cele 5 limbaje ale Iubirii

Iubirea. Conferinta De 100

Este a 4-a conferinta din seria de Conferinte De 100 De Minute #LeadYourLife, un proiect care sa te ajute sa faci din 2018 An Magic al vietii tale.

Tema aleasa este… baza tuturor lucrurilor. IUBIREA.
Este atat de importanta, incat uneori avem nevoie sa o invatam din nou si din nou, sa o privim din noi si noi perspective care sa o faca sa creasca in sufletele si actiunile noastre.

Ce vom aborda in cele 100 de Minute…a fost greu de ales. Poate fi considerata o „proba de eficienta” sa concentrezi atat de mult in atat de putin. Asa ca a ramas… esenta IUBIRII.
Structurata in 2 sectiuni, conferinta va oferi informatii „practice” despre un subiect subtil, astfel:

I. Forme de iubire
– iubire de sine/iubire de oameni
– iubirea ca energie; influente
– iubire si ura – polaritati ale aceleiasi unde?
– nevoia de iubire;
– cum poti proteja si extinde iubirea
– iubire sau imaginea iubirii?

II. Cele 5 limbaje ale iubirii
– cum este oferita si cum este perceputa iubirea
– prezentarea Celor 5 limbaje ale iubirii si identificarea lor (asa cum au rezultat ele din indelungata experienta de terapie de cuplu a unui reputat consilier matrimonial – Gary Chapman)

Cum probabil ati constatat, in cele 100 de Minute, conferinta va crea o harta de ansamblu asupra subiectului, care sa marcheze cateva repere oricui doreste extinderea constientei asupra fiintei – om si univers.
Iubirea este esenta ¨materialul¨ din care am fost creati, este energia iluminarii. Este forta care vindeca.
Merita sa cautam si sa urmam cai de a accesa si a trai in si din Iubire!

Cat trebuie sa investesti?
– 100 de minute din viata ta
– 75 RON/ 2 persoane. Plateste 1 si veniti 2!
Da, este optim sa ai pe cineva alaturi de tine in 2018. Este anul care ne invata despre „impreuna”. De ce sa nu incercam chiar din ianuarie sa aflam cine este langa noi si doreste la fel ca noi sa faca anul 2018 sa conteze?
– 60 RON/ 2 persoane pentru beneficiarii de voucher bonus din programele achizitionate anterior.

BONUS
!!! Voucher pentru Reducere de 20% la achizitionarea oricarui program de dezvoltare personala al nostru (cursuri, conferinte, seminarii, sesiuni mastermind sau sesiuni de coaching), online sau offline, valabila 90 de zile.

Daca ce ai citit ti-a trezit interes sau daca pur si simplu simti sa faci din 2018 ANUL tau MAGIC, salveaza data de 6 MARTIE in agenda ta!

Pentru rezervare, bifezi „Going” in eveniment pe facebook.

Te rog trimite
– un mail la office@scoala5elemente.ro.
Sau
– sms la 0745.117.043 cu numarul de bilete si numele tau.
Vei fi contactat spre a primi confirmarea rezervarii si orice informatie noua legata de eveniment spre a trai pe 6 MARTIE o experienta care sa-ti creeze Starea de Bine.

Fii cel ce ai fost menit sa fii!

Te astept cu IUBIRE,

Teodora Gabriela Calin
Life & Business Coach
dezvoltare personala si spirituala
Trainer, Teacher, Speaker certificat John Maxwell
fondator scoala5elemente.ro

Mai multe despre mine, gazda „Conferintelor de 100 de minute” pentru Stare de Bine, ai si accesand acest LINK

22 februarie 2018

19.00-20.40

Hotel King Targoviste

Conferinta De 100 De Minute. 100.3 Vointa si Putinta; Ce vreau sa fac si ce fac.

Conferinta de 100 de minute .3

Este a 3-a conferinta din seria de Conferinte De 100 De Minute care sa te ajute sa faci anul 2018 sa conteze pentru tine. #LeadYourLife de azi!

Tema – este general intalnita. Nu exista om care sa nu se fi lovit de ea. In familie, la scoala, in cuplu, in societate. Daca prea rar obtinem ceea ce vrem, ajungem sa fim frustrati si la un moment dat, sa incetam sa vrem. Nu este o cale castigatoare pentru o viata implinita, nu?
Si totusi, putem multe si lucrand cu noi insine vom putea din ce in ce mai multe. Este legea firii.
Sa stii ca poti ajunge sa obtii ceea ce vrei este un factor puternic al Starii de Bine.

Ne propunem asadar, sa vorbim despre:
1. Ce este vointa, cum se trezeste ea si cum poate fi folosita in beneficiul personal.
2. Care sunt „virusii” care ne ataca vointa si cand au ei putere asupra noastra.
3. Ce inseamna sa poti? Cum afli daca poti? Cum afli ce poti?
4. De ce vointa si putinta sunt uneori pe nivele diferite?
5. Care sunt tehnicile care te pot ajuta sa umpli spatiul dintre vointa si putinta.

In cele 100 de Minute punem laolalta motorul vietii: VREAU si POT. Ele sunt cuvintele magice ale actiunii, iar actiunea este cea care te creeaza, te ajuta sa te descoperi si sa evoluezi catre cea mai frumoasa varianta a ta.

Cat trebuie sa investesti?
– 100 de minute din viata ta
– 75 RON/ 2 persoane. Plateste 1 si veniti 2!
Da, este optim sa ai pe cineva alaturi de tine in 2018. Este anul care ne invata despre „impreuna”. De ce sa nu aflam cine este langa noi si doreste la fel ca noi sa faca anul 2018 sa conteze?
– 60 RON/ 2 persoane pentru beneficiarii de voucher bonus din programele achizitionate anterior.

BONUS
!!! Voucher pentru Reducere de 20% la achizitionarea oricarui program de dezvoltare personala al nostru (cursuri, conferinte, seminarii, sesiuni mastermind sau sesiuni de coaching), online sau offline, valabila 90 de zile.

Daca ce ai citit ti-a trezit interes sau daca pur si simplu simti sa faci din 2018 ANUL tau MAGIC, salveaza data de 22 FEBRUARIE in agenda ta!

Pentru rezervare, bifezi „Going” in eveniment pe facebook

Te rog trimite
– un mail la office@scoala5elemente.ro.
Sau
– sms la 0745.117.043 cu numarul de bilete si numele tau.

Vei fi contactat spre a primi confirmarea rezervarii si orice informatie noua legata de eveniment spre a trai pe 22 FEBRUARIE o experienta care sa-ti creeze Starea de Bine.
Fii cel ce ai fost menit sa fii! LeadYourLife!
Te astept cu bucurie, intr-o experienta pe care o meriti!
Alaturi de tine pentru succes,

Teodora Gabriela Calin
Life & Business Coach
Trainer, Teacher, Speaker certificat John Maxwell
fondator scoala5elemente.ro
Mai multe despre mine, gazda „Conferintelor de 100 de minute” pentru Stare de Bine, ai si accesand acest LINK.

Facebook
Google+
http://scoala5elemente.ro/evenimente">
Twitter
Pinterest