background image

Atât ceea ce suntem cat si ceea ce facem isi are sursã in cele 5 Elemente. De aceea, cursurile, atelierele si conferintele noastre sunt pliate pe caracteristicile ce ne sunt daruite de principiile elementelor. Daca sunteti atrasi de un anume element, fiti siguri ca Fiinta voastra ii simte lipsa si doreste sa si-l aduca catre Sine. Suntem creati spre a fi in echilibru si ne putem reconstrui oricand echilibrul pentru aceasta este starea noastra de baza.

Vrei sa te regasesti? Vrei sa evoluezi spre cea mai buna varianta a ta? Conspira pentru fericirea ta toate cele 5 Elemente. Alege-ti si conecteaza-te!

Citeste mai mult

Pãmântul ne este vitalitatea, tenacitatea, sãnatatea si forta. Pamant este vasul numit corp, si este creat sa traiasca in simbioza cu aceasta frumoasa planeta-mama – Pamant.

Apa ne poarta, ne hraneste si ne anima. Aici este curgerea emotiilor, aici se naste viata, aici dam creativitate actiunilor noastre. Este raul de munte, este laptele matern, este sangele din fiecare celula vie. Ea ne invata cum sa canalizam suvoiul instinctelor in roua hranitoare a diminetii, ne poarta sau ne ineaca, ne sustine sau ne secatuieste… viata.

Focul reprezinta motorul actiunilor noastre. Este motivatie, este ardere si transformare, este pasul inainte si este evolutia noastra din samanta in arbore falnic. Focul este fulger sau candela, dar intotdeauna transforma!

Aerul ne este respiratie, ne este gand si vis, ne aduce aproape sau ne indeparteaza prin cuvant. Este materia comunicarii cu Sine si cu Divinitatea. Suntem creati ca parte a unui Tot, iar aerul este cel care ne interconecteaza in experienta comuna.

Spiritul este Esenta lumilor. Divina, primordiala, si care totodata Se invata, Se experimenteaza pe Sine si Evolueaza prin noi. Venim pe aceasta lume cu o particica din aceasta Esenta, sufletul nostru, in care sunt inscrise toate. Totul este in noi si noi suntem in Tot. Spiritul este continere si continut, intelepciune a creatiei si a celor create si necreate. Sufletul este legatura noastra cu Creatorul, este ghidul nostru catre fericire in si dupa aceasta viata pamanteana. Sa-l ascultam, sa-i lasam calea deschisa catre Creator, ca sa nu se rataceasca in vieti traite fara sens si fara bucurie! Sa invatam de la Maestri si sa regasim Maestrul Interior! Visatorul care isi materializeaza aici, acum, visarea.

Facebook
Google+
http://scoala5elemente.ro/cursuri">
Twitter
Pinterest